Mirësevini në AlbIta

Albita Sh.p.k është nje ndermarje e konsoliduar, e vetmja në vend qe ofron nje larmi produktesh, nga akulloret per bare dhe restorante, me paketim familiar, pa harruar akulloret ne paketim te vogel, si kono, kupa, etj. Kjo është arsyeja perse Albita Sh.p.k propozon për ju produkte të cilësisë së lartë, për të kënaqur klientët dhe rritur besimin e tyre në konsumin e produkteve tona.

Akullore

Ofrojme per ju akullore te shumellojshme, me perberes natyrale dhe cilesore, shije fantastike, si edhe
paketime te ndryshme…

Pastiçeri

Embelsira te ndryshme dhe te shijshme, te gatuara me mjeshteri nga pasticieret tane, duke sjelle tek ju vlerat dhe
cilesine e gatimit…

Akullore

Pranojme porosi te ndryshme ne varesi te kerkesave te klienteve, si edhe realizim ne kohe, per te qene sa me prane festave dhe gezimeve tuaja familjare…

Galeria

Nëse dëshironi të bashkëpunoni me ne apo të shijoni produktet tona