Akullore Cono Premium Fruta Pylli

Kompania AlbIta ofron një gamë të gjerë produktesh, nga akulloret per bare dhe restorante, me paketim familiar, pa harruar akulloret ne paketim te vogel, si kono, kupa, etj. Kjo është arsyeja perse Albita Sh.p.k propozon për ju produkte të cilësisë së lartë, për të kënaqur klientët dhe rritur besimin e tyre në konsumin e produkteve tona. Shije fantastike dhe perberes natyrale, per nje akullore unike.

Category: